SEO Eğitimi Hakkında

Sertifikalı SEO eğitimi kapsamında öğreneceğiniz SEO analizleri ile sektöre hızlı ve başarılı bir giriş yapabilirsiniz.Akademi Clicks’us tarafından verilen sertifikalı SEO Eğitimi, SEO bilenlerin bilgilerini tazeleyip, yeni güncellemeleri aktarırken; sıfırdan başlayanlar için de uzmanlığa kadar uzanan bir eğitim modellemesi oluşturmuştur.SEO sürekli gelişen ve kendini yenileyen bir sektördür. Bu yüzden SEO temelleri iyi öğrenilmelidir. Alınan eğitimler kafa karıştırıcı olursa, sektör içerisinde ilerleme derecesi de o kadar zor olmaktadır.

SEO eğitimlerimizi başarılı ile tamamlayan öğrencilere staj ve iş imkanları sağlanacaktır. Staj ve iş imkanları için eğitim sürecinde uzmanlar tarafından yapılacak olan değerlendirmelerden geçer notlar almanız gerekmektedir.

discord-512
Akademi Discord Kanalı

Discord topluluğumuzda dijital dünyadaki trendleri takip ederek günceli yakalayacak ve sorularınız hakkında sektör profesyonellerine danışabileceksiniz.

<>
Öğrenme Garantili Eğitim

Öğret, Pekiştir, Takip Et, Destek Ol yaklaşımımız ile eğitim sonrasında da katılımcılarımızın tüm süreçlerinde yanlarında oluyoruz.

SEO Eğitiminin Amacı

Yeni nesil öğrenme teknikleri ile kurgulanan “Sertifikalı SEO Eğitimi” katılımcılarına sağlam temeller üzerine oturtulmuş bir SEO uzmanlığı kazandırmayı amaçlar. Kazanılan bilgi birikimi SEO araçları uygulamaları ile pekiştirilir.

SEO Eğitiminin Hedefleri

  • SEO Eğitimi ile web sitesi sahipleri için olmazsa olmaz olan Arama Motoru Optimizasyonu (SEO)’nun temellerinde uzmanlaşacaksınız.
  • Sektörde kullanılan ileri düzey teknikler hakkında da bilgi sahibi olacaksınız. Böylece rakip internet siteleri arasından sıyrılarak bir web sitesini Google gibi arama motorlarında başarılı hale getirmenin yöntemlerini öğreneceksiniz.
  • Güncel SEO Trendlerini öğrenecek ve eğitim sonrasında katılacağınız Discord topluluğunda yeni gelişen trendleri takip ederek etkili stratejileri geliştirmeyi öğreneceksiniz.
  • Sürekli öğrenmeye ve SEO alanında kariyer gelişimine odaklanan Discord kanalımızın detayları için tıklayın.
  • Clicks’us Akademi yüzlerce mezun ile sektöre uzman yetiştirmeyi ve sektörün gelişimine katkı sağlamayı amaçlar.

SEO Eğitimi Müfredatı

DERS 1 : SEO Kavramı +
-

DERS 2 : SEO Açısından Google'u Anlama + -

DERS 3 :Arama Motoru Optimizasyonu Terimleri + -
Detaylı Bilgi

İleri Seviye SEO Eğitimi Müfredatı

DERS 1 : Google Analytics ve SEO Performansı Ölçümleme +
-

DERS 2 : Yandex Metrica ve Kullanıcı Deneyimi Ölçümleme + -

DERS 3 : Yardımcı SEO Araçları + -
Detaylı Bilgi

Deneyimli Eğitmen Kadrosu

SEO (Arama motoru Optimizasyonu) teorik bilgi birikiminin dışında ciddi anlamda uygulama ve deneyim gerektiren bir yapıdadır. Clicksus’ın tüm ajans bilgi birikimini, daha önce arşivlenen tüm başarı hikayelerini ve nokta atış SEO stratejilerini dinlerken kendinizi bulacaksınız.
 
2015 yılından bu yana temel düzey SEO, ileri seviye SEO, Google Analytics , Google Analytics 4.0 gibi bir çok konuda müfredat oluşturup online & fiziksel eğitimler gerçekleştirdik. Her eğitim sonrası kendimizi daha da geliştirerek mesleğimizi en iyi anlatmanın yollarını hep aradık ve uyguladık.
 

Geldiğimiz bu noktada Clicksus Akademi çatısı altında bu eğitimleri verebilmek ve geleceklere dokunabiliyor olmak bizler için ekstra mutluluk verici. Temel bilgilerin yanı sıra, ileri düzey teknikler hakkında da bilgi sahibi olacaksınız. Seo uyumlu içerik üretimi konusunda bilgiler öğreneceksiniz. Böylece rakip internet siteleri arasından sıyrılarak bir web sitesini Google gibi arama motorlarında başarılı hale getirmenin yöntemlerini öğrenmiş olacaksınız.

S.S.S.

Sıkça Sorulan Sorular

Sertifikalı SEO eğitimi süreci oldukça kapsamlıdır. Temel seviyeden uzman seviyesine uzanan bir yolculuk olarak düşünebilirsiniz. Temel seviye SEO eğitimlerinde ;

  • Arama motoru optimizasyonunun (SEO) ne olduğunu,
  • Site içi ve site dışı SEO optimizasyonlarının nasıl yapıldığı,
  • Anahtar kelime araştırmasının nasıl yapıldığını ve püf noktalarını,
  • Meta title ve Meta description kavramlarını ve kavramların önemini,
  • Kaliteli içerik oluşturma basamaklarını,
  • Teknik SEO’nun analizlerini ve optimizasyonlarını,
  • Tarama ve indeksleme geliştirmelerini,
  • Site haritası oluşturma yöntemlerini ve püf noktalarını,
  • Backlink çalışmalarının nasıl yapıldığını ve backlink çalışmasının önemini,
  • Link inşası püf noktalarını,
  • Anchor text’in önemi ve kullanımlarını,
  • SEO araçlarının adlarını ve kullanım şekillerini,
  • SEO eklentilerini adlarını ve kullanım şekillerini,
  • Site çeşitlerine özel SEO stratejisi oluşturmayı,
  • Site kurulumundan önce dikkat edilmesi gereken konuları,
  • SEO uzmanında bulunması gereken özellikleri,
  • SEO bilgilerini güncel tutmak için kullanılabilecek kaynakları öğreneceksiniz. Aldığınız tam kapsamlı sertifikalı SEO eğitimi sayesinde rakiplerinizden her zaman bir adım önde olacaksınız.
Sertifikalı SEO eğitimine;
  • SEO alanında bilgi sahibi olmak isteyen kişiler,
  • SEO alanındaki bilgisini sertifika alarak belgelemek isteyenler,
  • SEO yazarları,
  • Blog yazarları,
  • İçerik yazarları,
  • Dijital içerik yazarları,
  • İçerik yöneticisi olmak isteyenler,
  • İçerik editörü olarak çalışmak isteyenler,
  • SEO’yu merak eden herkes bu eğitimden faydalanabilir.
SEO her zaman kendini güncel tutan bir sektör olduğu için alınan eğitim sonrasında bilgilerinizi güncel tutmanız da oldukça önemlidir. Eğitim sonrası ulaşabileceğiniz kaynakları sizlerle paylaşacağız. Ayrıca aldığınız eğitime de ömür boyu erişim hakkınız olacak.

Açılımı search engine optimization olan SEO, web sitelerini arama motorlarının anlayacağı şekilde optimize etme işidir. SEO, web sitenizin arama sonuçlarında ilk sırada çıkmasını sağlayarak, organik trafiğinizi ve bilinilirliğinizi artırır.

 Türkçesi “arama motoru optimizasyonu” olan SEO, web sitelerini arama motolarına göre optimize ederek doğal yollarla kullanıcı çekmeyi hedefler.

SEO kursuna istediğiniz her yerden katılabilirsiniz. Online gerçekleştirilecek SEO kursu internet erişimi olan her yerde yanınızda. Sitemiz üzerinden SEO kursu başvurusunda bulunabilirsiniz.

SEO Kursu tamamlandıktan sonra sektörde rakiplerinizden öncelik kazanacaksınız. SEO kursu, iş başvurularında avantajlı olmanızı sağlar.

Clicks’us SEO eğitiminin, Udemy SEO eğitiminden en büyük farkı interaktif olması ve eğitimcilere ulaşabilme imkanınızdır. Udemy eğitimleri sürekli tazelenmezken, SEO’da olan her yenilikten Clicks’us eğitimleri sayesinde haberdar olabilirsiniz.

Hayır, sadece Google SEO eğitimi verilmemekte, diğer arama motorları da anlatılmaktadır. SEO kurallarını Google belirlediği için özellikle Google SEO üzerinde durulmaktadır.

SEO uzmanı, arama motorlarına ve kullanıcılara yardımcı olmak amacıyla web sitelerini belirli standartlarda optimize eden kişiye denmektedir.

SEO Uzmanı maaşları sabit değildir. Edinilen tecrübe ve yetenene göre SEO uzmanı maaşları da değişmektedir.

WordPress SEO, WordPress paneli olan web sitelerinde SEO ayarlarının yapılmasını odak alan optimizasyon sistemidir. WordPress SEO içerisinde birçok eklenti bulundurur.

Site içi SEO, siteniz içinde yapılan tüm optimizasyonların aldığı genel addır. Site içi SEO için örnek verecek olursak; site hızını yükseltmek, meta açıklamalarının kurgulanması ve benzeri her işlem Site içi SEO konusudur.

Site dışı SEO, kendi web siteniz dışında yaptığınız her optimizasyonu kapsamaktadır. Örneğin; backlink alımları Site dışı SEO konusudur.

SEO çalışması her web sitesi için oldukça önemlidir. Web siteleri yaşayan varlıklardır ve SEO çalışması web sitelerinin besini, eğitimi, geleceği ve benzeri tüm kriterleri kapsamaktadır.

SEO Danışmanı olmak için, SEO’ya ilgi ve SEO ile ilgili her türlü yeniliği takip eden, araştırmacı bir kişilik olmanız yeterlidir. SEO ile ilgilenen herkes SEO danışmanı olabilir.

SEO danışmanı olmak için elbette kurs yeterlidir. Fakat SEO danışmanı SEO ile ilgili her türlü yeniliği takip etmeli ve kendini güncel tutmalıdır.

İleri seviye SEO, SEO eğitimlerinin son aşamasıdır. İleri seviye SEO eğitime sahip olan kişiler kendilerii SEO uzmanı olarak tanımlayabilirler.

Evet, SEO Kursu PDF dökümanları, SEO Eğitim Sunumları katılımcılarla paylaşılacaktır. Verilen kaynaklara istediğiniz zaman, istediğiniz yerden ulaşabilirsiniz.

Uygulamalı SEO Eğitimi sayesinde, eğitimlerinizi online, birebir uzman kadrodan alabileceksiniz. Uygulamalı SEO eğitimlerinde, eğitimcilerimiz her daim yanınızda olacaklar.
eğitim

Öğrenme Garantili SEO Eğitimi

Burak Çelik

Dijital yolculuğumuza rehber olan , güzler yüzlü ve bilgili Clicks'us personeline teşekkür ederim.

Buket Şimşek

Web siteniz varsa satış ve pazarlama stratejileri konusunda uzman arkadaşlar var.

Ahmet Arslan

Yetenekli personellerin ve başarılı işlerin olduğu 360 derece dijital pazarlama ajansı. 👍

0
Fikirlerinizi paylaşın, içeriğimize katkıda bulunun.x

SİZİ ARAYALIM






    SİZİ ARAYALIM

    Eğitimlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için formu doldurabilirsiniz